HSE - Hungarian Sniper Elite Clan Official Homepage
Menü
 
<[HSE]> Clan Tagok
 
II. Világháború - Történelem
 
Cheat Only
 
Medal of Honor
 
MoH Modding Tutorial
 
Call of Duty
 
Brothers in Arms
 
Battlefield
 
UberSoldier
 
S.T.A.L.K.E.R.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás
MoH Szavazás
Melyik Medal of Honor tetszik a legjobban?

Allied Assault
Spearhead
Breakthrough
Pacific Assault
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
hse-moh-cheat
1
<[HSE]> MoH Cheat FuN Movie


Volt már olyan érzésed, mintha az ellenség elõre tudná lépéseidet? Megakarod lepni a bujdosó katonát, de Õ mindig tudja, hogy mikor nyílik mögötte az ajtó?
Vagy talán van egy saját szerveretek, ami mindenféle Anti-Cheat programmal fel van szerelve, és úgy gondolod, hogy biztonságban vagytok?
Most fény derül az igazságra! Elkészítettük leleplezõ videónkat, amivel megszeretnénk Nektek mutatni, hogy lehet csalni több magukat "biztonságosnak" vallott szerverben. A videóban megláthatjátok a játékhibák lehetõségét, a "hófehér" pályát, és a falon átlátást!
Töltsétek le a videót, és nézzétek meg! Természetesen mi nem csalunk, csak meg akartuk mutatni az igazságot mégpedig hogy Egy igazi Cheater sohasem bukik le!

Letöltöm:
MOH Cheat Fun Movie

Információ:
File neve: hse-mohcheatfunmovie.wmv
Mérete: 41,8 MB
A videó optimális lejátszásához feltétlenül szükséges:

Új "Cheat" menüpontunkban nemcsak az eddig megjelent II. Világháborús játékok kódjai, hanem a videóban látott csaláshoz szükséges *.pak File-ok is letölthetõk oldalunkról!
Figyelem! Mindenki csak saját felelõsségére használja a File-okat!

Kapcsolódó Linkek:
MOH SNIPER HACK
Mohaa-sh Cheat MOD
Mohaa Cheat
Moh-Sh Cheat
Moh Bt Cheat
Moh Pa Cheat
Call of Duty Cheat
CoD: United Off. Cheat
Call of Duty 2 Cheat
Brothers in Arms Cheat
Battlefield 1942 Cheat
Battlefield 2 Cheat
Battlefield 2 Sec.& GTS Cheat
Battlefield 2142 Cheat
Ubersoldier Cheat
 
<[HSE]> Server
 
Server Monitors
 
Game Test
 
HUN Project
 
<[HSE]> Cheat Movie
 
Társoldalak
 
Google PageRank
 
Geo Visitors Map
  
<[HSE]> Chat
 
Szavazás
Melyik játékmód a kedvenced?

FT
TDM
FFA
OBJ
CTF
CTF/FT
SNIPER ONLY
ONLY RIFLE
ALL WEAPONS
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Naptár
2021. December
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 

ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!