HSE - Hungarian Sniper Elite Clan Official Homepage
Menü
 
<[HSE]> Clan Tagok
 
II. Világháború - Történelem
 
Cheat Only
 
Medal of Honor
 
MoH Modding Tutorial
 
Call of Duty
 
Brothers in Arms
 
Battlefield
 
UberSoldier
 
S.T.A.L.K.E.R.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás
MoH Szavazás
Melyik Medal of Honor tetszik a legjobban?

Allied Assault
Spearhead
Breakthrough
Pacific Assault
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
MoH Pacific Assault Multi Info

Medal of Honor: Pacific Assault

 

Többjátékos (multiplayer) módGavutu and Tanambogo:
Ez a térkép újraeleveníti a két Guadalcanal közeli szigetért vívott 1942. augusztus 7-i csatát. A szigetek kis méretûek melyeken hatalmas korallhegy dominál. A két szigetet töltésút köti össze.

A Pacific Assault egy új multiplayer játékmódot tartalmaz, melynek neve: INVADER. A játékkal egyébként akár 32 játékos is képes egyidőben hentelni egymást. A többjátékos módban az amerikai, brit, japán és egyéb, meg nem nevezett oldalak közül választhatunk. A Medal of Honor Pacific Assault többjátékos módját -szakítva az Allied Assaultos hagyományokkal- kasztrendszer bevezetésével toldották meg a fejlesztők. Ennek értelmében mindenki a játékba lépés pillanatában választja ki, hogy mi akar lenni a harctéren, pl. robbantási szakértő, avagy szanitéc. A kasztok:

  • Infantry - lövész
  • Corpsman - szanitéc, orvos
  • Combat Engineer - műszaki utász
  • Ammo Technician - lőszerutánpótlást ellátó személy

és a tengelyhatalmi megfelelőik:

  • Heitai (lövész)
  • Kangohei (szanitéc)
  • Kosakuhei (műszaki utász)
  • Shichuhei (lőszer utánpótlást ellátó személy)

A két oldal között nincs semmi különbség, leszámítva a nevüket, mindkét oldalon ugyanazok a kasztok találhatók.

Gyors összegzésben: A legnagyobb életereje és fegyverválasztéka a lövésznek van, ő képes szinte bármilyen fegyvert használni (pl. mesterlövész puskát is). A többiek gyengébbek, de mindegyik bír bizonyos extra képességekkel, így a doki gyógyít a műszaki egység hidakat robbant fel, a lőszer-utánpótló pedig pótolja a lőszerünket - után.

Mindenki a belépéskor választhatja ki, hogy melyik kasztot erősíti, ennek megfelelően tud fegyver választani, jártasságokat "kitanulni", valamint ennek megfelelően kapja a felszereléseket is a hátizsákjába.

Hátizsák: A lövész kivételével minden kaszt rendelkezik hátizsákkal. Minden hátizsák ugyanúgy néz ki, megkülönböztetni a rajtuk található jelzésről lehet majd őket.
Játék közben, mikor valaki elesik, a hátizsákját elejti, mint ahogy a fegyverét is. Ezeket bárki felveheti, de a zsákot csak az, akinek nincs hátizsákja (tehát a lövészek). A hátizsák a halott játékos újraéledésének pillanatában válik elérhetővé, de csak akkor, ha új kasztot választ magának. Játék közben (élve) nem lehet eldobni a hátizsákot. Ha egy hátizsákos egy eldobott zsák fölé lép, és ha a két kaszt megegyezik, pótolhatja a zsákból a már elhasznált eszközöket. Mindezt a pofonegyszerű , új Inventory képernyőn keresztül lehet majd megvalósítani.

Hála ennek a dinamikus kasztcserélős rendszernek, a Pacific Assault a véget nem érő taktikai lehetőségek tárházát nyújtja. Vezethető járművek: A fejlesztő EALA nemhivatalos közleményben megerősítette, hogy a MoH: Pacific Assault többjátékos módjában nem kapnak szerepet a vezethető járművek. A fejlesztőcsapat így -hál' isten- ezúttal sem a "béjef" effektekre koncentrál, a minden járművet vezetni tudó szuperképességünket ezúttal (is) a tarsolyunkban kell hagynunk. Ahogy a projektvezető, Dave Nash fogalmazott a MOHTeam-hez intézett levelében: "A Medal of Honor széria mindig is a gyalogsági ütközetek lehető leghangulatosabb ábrázolásmódjára törekedett. Nincs és nem is lesz ez máshogy a Pacific Assault esetében sem."
TérképekGifu:
1943. januárját írjuk. A Patch tábornok vezette XIV. hadtestnek végérvényesen ki kell verni a japánokat Guadalcanalból. Hogy a tervet siker koronázza, a szövetségeseknek használhatatlanná kell tenniük a Gifu bunkerrendszereket.

Matanikau: A szövetségesek parancsba kapták egy tengelyhatalmi lövegállás lerombolását a Matanikau folyó közelében, valamint egy elõretolt helyõrség megtisztítását északon, a folyótól nyugatra.

Wake Island: Egy maroknyi amerikai tengerészgyalogos elkeseredett harcát vívja a japán haditengerészet alakulataival a Wake sziget védelméért. A szövetségeseknek meg kell védeniük a hajóromboló ágyút a Wilkes sziget nyugati részében a tengelyhatalmi támadásokkal szemben, méghozzá a Peale sziget délnyugati régiójában két egymástól elszeparált bevetési zónából indulva.

Bougainville: Egy tengerészgyalogos hadtest megvetette a lábait Bougainville nyugati partvidékén, az Empress Augusta öbölben és próbálja biztosítani a partot.

Bridge: A tengelyhatalmaknak le kell rombolniuk egy stratégiai jelentõségû vasúti bakot. A szövetségesek azonban készenlétben vannak és készek az életük árán is megvédeni a hidat.

Bataan: Egy rendkívül fontos dokumentumokat szállító szövetséges repülõgép kényszerleszállást hajtott végre egy japán táborhely közelében, Bataan dzsungele mélyén. A szövetségeseknek kétéltû partraszállást kell végrehajtaniuk, majd a tábor védelmét hatástalanítaniuk és végül visszaszerezniük a dokumentumokat.

Airfield: A tengelyhatalmak a dzsungelben landolnak, majd el kell jutniuk egy közeli vízfolyás mentén egy szövetséges repülõtérre, amit el kell foglalniuk, majd mûködésképtelenné tenni a parkoló repülõgépeket.

Forrás: Mohaa.hu
 
<[HSE]> Server
 
Server Monitors
 
Game Test
 
HUN Project
 
<[HSE]> Cheat Movie
 
Társoldalak
 
Google PageRank
 
Geo Visitors Map
  
<[HSE]> Chat
 
Szavazás
Melyik játékmód a kedvenced?

FT
TDM
FFA
OBJ
CTF
CTF/FT
SNIPER ONLY
ONLY RIFLE
ALL WEAPONS
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Naptár
2021. Október
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot