HSE - Hungarian Sniper Elite Clan Official Homepage
Menü
 
<[HSE]> Clan Tagok
 
II. Világháború - Történelem
 
Cheat Only
 
Medal of Honor
 
MoH Modding Tutorial
 
Call of Duty
 
Brothers in Arms
 
Battlefield
 
UberSoldier
 
S.T.A.L.K.E.R.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás
MoH Szavazás
Melyik Medal of Honor tetszik a legjobban?

Allied Assault
Spearhead
Breakthrough
Pacific Assault
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
CoD2 végigjátszás

Call of Duty 2 Végigjátszás


I. A Vörös Hadsereg

The Winter War: Red Army Training

Mint azt már megszokhattuk, a játék legelső pályája a gyakorlással indul. Itt mindenki kitanulhatja a fegyverek kezelését, a mozgást, és egyéb alapfunkciókat. Amint a parancsnok kiadta a feladatot, induljunk el a jelzett irányba, és vegyük fel a nekünk kikészített puskát és töltényeket. Térjünk vissza a többiekhez, és lőjük ki az ott elhelyezett tárgyakat, majd üssük le a felállított német egyenruhát. Ha ezzel is megvolnánk, akkor induljunk tovább, és használjuk a krumplikat, mint kézigránátokat - dobáljuk be rendeltetési helyükre. Ekkor kapjuk meg következő feladatunkat: kövessük a parancsnokot. Amint kijutottunk a barakkból, kövessük társainkat. Amikor beérkezünk az építménybe, cseréljük le pisztolyunkat az asztalon található PPSH-ra, és másszunk fel a létrán. Ekkor látjuk, hogy egy ellenséges tank közeledik. Dobjunk le egy füstgránátot, és amint mindent elárasztott a füst, szaladjunk át a szemközti épületbe, és kövessük társainkat. Hamarosan egy német csapatszállító jármű érkezik. Fogadjuk őket szeretettel, majd haladjunk tovább. Egyre több német indul meg kis csapatunk felé, de mi mégis először a jobb kéz felőli házra koncentráljunk, mivel ott egy telepített géppuska (MG-42) okozhat kellemetlen meglepetést. Ha kitakarítottuk a terepet, induljunk el az iránytűn jelzett úton, de készüljünk fel, ugyanis német barátaink szépen megdobálnak gránátokkal. - TIPP: amikor a gránátjelző megjelenik, érdemes fedezékbe vonulni - . Amennyiben túléltük a támadást, haladjunk tovább, és menjünk fel a házba, ahol ismét egy szakasz német vár ránk. Tisztítsuk meg a terepet, és induljunk el a társaink felé. Utunk során egy barikáddal találkozunk, ahol egy csapat német rejtőzik. Érdemes egy gránátot bedobni közéjük, ugyanis a lőporos hordók egy csapásra elintéznek minden ott tartózkodót. Haladjunk tovább. Meglepetésünkre ismét ellenállásba ütközünk. Intézzük el az ellenséget, és robbantsuk fel a német harcjárművet. Ha mindez sikerült, átmentünk a vizsgán.


The Winter War: Demolition

Kis csapatunkat követve, a sarkon máris ellenállásba ütközünk. Végezzünk a ránk támadó ellenséggel. Ha az épület már a mienk, akkor védjük is meg, ugyanis a német katonák igen nagy számban törnek az életünkre. Amint elkezdenek bemenekülni a szemközti házba, mi is induljunk meg, és takarítsuk ki azt az épületet is. Ha végeztünk, haladjunk tovább. Amint elértük a védelmi árkot, készüljünk fel arra, hogy hatalmas német offenzíva kezdődik! Minden oldalról jönnek tucat számra, így elég sokszor kell helyszínt változtatnunk. Hol bal, hol jobb oldalon irtsuk az ellent. Amikor kezdenek visszavonulni, menjünk be a baloldalon található romos házba, ugyanis újabb osztagok érkeznek, és tanácsosabb fedezékből védekezni. A házban nagyon figyeljük a gránátjelzőt, ugyanis megajándékoznak minket pár darabbal, ami könnyen az életünkbe kerülhet. Amint megtisztítottuk a területet, menjünk be az épületbe, és ott is számoljuk fel a ellenállást. Ha ezzel megvagyunk, vegyük fel a bombákat, és helyezzük el őket az iránytűn jelölt helyeken. Hagyjuk el az épületet, és biztos fedezéket keresve figyeljük meg, amint szerény közreműködésünk következtében összedől az objektum.


Not One Step Backwards: Repairing the Wire

Feladatunk most nem más, mint hogy ki kell javítanunk, az ellenséges vonalakon átvezető hibás vezetékeket. Induljunk el az iránytű által jelzett útvonalon, és amint hibás vezetéket találunk, javítsuk meg. Persze ügyeljünk az ellenségre is, ugyanis ők ezt minden igyekezetükkel meg szeretnék akadályozni. Amikor elérkeztünk a háztömbhöz, tisztítsuk meg a terepet, majd haladjunk tovább. Amint kiértünk a kis utcára, vigyázzunk, mert a túlsó végén barikád áll, telepített géppuskával. Mindig maradjunk fedezékben, és fokozatosan haladjunk előre. Közben persze figyeljünk a gránátokra. Amikor már sokan támadnak, dobjunk be egy füstgránátot, és szórjuk végig a területet PPSH-val. Nagy esélyünk lesz rá, hogy egy csapásra kifüstölhetünk minden ellenséget. Amint ez megtörtént, menjünk be az utca végén levő házba, és végezzünk az ott tartózkodókkal. Továbbhaladva ismét egy háztömbhöz érünk. Vigyázzunk, mert a németek minden emeletről tüzelnek! A legjobb megoldás az, ha egy füstgránátot dobunk közéjük, és eközben felszaladunk az emeletre, ahonnan sokkal egyszerűbben tudjuk likvidálni őket. Ha az épület tiszta, menjünk az MG-42 géppuskához, és szórjuk meg a szemközti épületből kiözönlő németeket. Ezután kövessük csapatunkat. A szobába érve intézzük el az ellenséges katonákat, majd vegyük fel az asztalról a bombákat. Küldjünk üzenetet a rádión keresztül, majd induljunk fel az lépcsőn, és sorozzuk meg a szembe jövő ellenséget. Ha nincs több német az épületben, jussunk fel a tetőre, ahol egy MG-42 géppuska vár minket. Nem véletlenül van ott. A németek hatalmas offenzívát indítanak, de nekünk könnyű lesz visszaverni őket ebből a pozícióból. Közben egy tank is tiszteletét teszi, és sorra kaszabolja le honfitársainkat. Ezt nem hagyhatjuk! Ugorjunk le, és tegyük rá a bombát, majd húzódjunk fedezékbe. Ezután folytassuk utunkat. Ismét szűk utcákon fogunk masírozni, ezért nagyon vigyázzunk a gránátokra, és mindig fedezékből osszuk az ólmot. Ha elértünk a térre, ott ismét egy tankot pillanthatunk meg. Először a körülöttünk lévő németekkel foglalkozzunk, de ügyeljünk arra, hogy lehetőleg mindig takarásban legyünk. Amint egy kicsit tisztult a terep, amilyen gyorsan csak lehet, fussunk a tankhoz, és rakjuk rá a bombát. Szedjük össze magunkat, ugyanis még egy tank kószál a közelben, és hamarosan tiszteletét teszi nálunk. Hatástalanítsuk a már ismert módszerrel.


Not One Step Backwards: The Railroad Station

Utunkat egy csővezetékben folytatjuk. Haladjunk a csapatunkkal együtt, de vigyázzunk, ugyanis egy német osztag lemészárolja a többieket, és utánunk is lövöldöznek. Ezért csak óvatosan haladjunk! Minden egyes részen, ahol kiláthatunk, intézzük el az ellenséget. Ügyeljünk a gránátokra is. Ugyanis ilyen kis légtérben halálos veszedelemmé válnak. Amint kiértünk a csatornából, kövessük tovább a csapatunkat. Masírozzunk át az árkokon, és amilyen gyorsan csak lehet, a vagonok mentén jussunk be az épületbe. Így nagy valószínűséggel meglephetjük, és hátba támadhatjuk a németeket. Ha a földszint tiszta, menjünk fel az emeletre is, ahol intézzük el a katonákat. Következő feladatunkként azt kapjuk, hogy védjük meg a vasútállomást, ami persze nem lesz egyszerű. Mindig figyeljük meg, melyik oldalról támadnak, és oda összpontosítsuk tűzerőnket. Amint feltűnik a színen egy német tank, ismét nekünk kell nyugdíjaznunk. Így hát siessünk le a földszintre, és végezzünk az épületben található katonákkal, majd a vagonok mentén környékezzük meg a tankot. Azt a pár katonát, akik ott tartózkodnak, lőjük gyorsan fejbe, és dobjunk be egy füstgránátot. Amikor a tank már nem lát minket, tegyük rá a bombát, és kövessük csapatunkat a hangárba, ahol egy MG vár. Intézzük el a németeket, - TIPP: nagyon ajánlott gránátokat használni - és haladjunk tovább. Most három épületet kell megtisztítani az ellenséges katonáktól. A,B és C. Az iránytű jelzi, hogy merre induljunk. Szokásos kommandózás. Be az épületbe, kiirtani az ellent, majd menni a következő ponthoz. Az utolsó épületnél telepített MG és barikádok várnak minket. Használjuk a gránátot, azzal igen sok katonát kifüstölhetünk. Ha mindhárom objektum tiszta, és túl is éltük, akkor keressük meg csapatunkat, és fejezzük be a pályát.


Fortess Stalingrad: Downtown Assault

Induljunk el a törmelékek irányába, ahol csapatunk már nagyban harcol a német osztagokkal. Menjünk fel az épületbe, és lőjük le az ellenséges katonákat. Egy tank közeledik... Meg kell találnunk a bombákat, amikkel hatástalanítani tudjuk a gépezetet. Induljunk el a szemközti épületbe, de előtte dobjunk be egy füstgránátot, és sorozzuk meg a tank közelében szaladgáló németeket. Ha tiszta a környék, fussunk át, vegyük fel a bombákat, majd gyorsan menjünk vissza a tankhoz, és tegyük rá, és vonuljunk fedezékbe. Ezután kövessük társainkat a házba, ahol ismét német ellenállásba ütközünk. Foglaljuk el az épületet. Menjünk fel az emeletre, és használjuk az MG42 -t. Irtsuk vele az ellenséget amennyire csak lehet. Közben ismét érkezik egy tank, ugorjunk ki az ablakon, és fussunk be a házba. Onnan próbáljuk meg minél jobban ritkítani a németeket, majd fussunk a tank mögé, és tegyük rá a bombát. Amint felrobbant a tank, végezzünk a többi katonával is, és kövessük csapattársunkat be az épületbe.


Fortess Stalingrad: City Hall

Most nem más lesz a feladatunk, mint hogy elfoglaljuk a várost. Induljunk el az úton, hamarosan komoly ellenállásban lesz részünk. De hála rutinunknak, és kivételes tehetségű csapattársainknak, nem lesz gondunk. A térre érve vigyáznunk kell, ugyanis több oldalról támadnak ránk. Az épületsor végén pedig egy barikád áll géppuskával felszerelve. Persze itt is ajánlatos gránátot használni. Amint kitakarítottuk a terepet, menjünk be az épületbe, és robbantsuk fel az ajtót.

Fortess Stalingrad: Comrade Sniper

Elérkeztünk az utolsó Orosz pályához. Induljunk el, de nagyon vigyázzunk. Minden egyes saroknál német katonák törnek az életünkre, ezért legyünk óvatosak. Tisztítsuk meg az emeletet, és csatlakozzunk társainkhoz. Az egyik bakát lelövi egy mesterlövész. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk, és elimináljuk. Vegyük kézbe az előttünk található puskát, és álljunk a második repedéshez. A szemközti épület második emeletén keresgéljünk. Amint lelőttük a mesterlövészt, másszunk fel a létrán, és masírozzunk végig az emeleten. Keressük meg csapatunkat, és készüljünk fel... a németek hihetetlen nagy offenzívát indítanak ellenünk! Mindenképpen cseréljük le puskánkat egy ott található Gewehr 43-asra, ugyanis ez automata, nem kell minden egyes lövés után tárazni, ami nagy segítség! Valamint érdemes lesz második fegyverként egy ott található mesterlövészpuskát magunkhoz venni, ugyanis a szemközti épültekből MG42 -s arcok tizedelik katonáinkat. Amikor már elvadult a helyzet, és a németek feljutnak az emeletre is, akkor mindenképpen váltsunk gépfegyverre. Tehát az is legyen a közelben! Ha sikerült visszaverni a támadásokat, akkor elmondhatjuk, hogy végigvittük a Call of Duty 2 első küldetésát. Végre távozhatunk ebből a fagyos országból egy melegebb éghajlatra.

A Szovjet küldetést sikeresen végigvitted.

II. A Brittek

The Battle of El Alamein: The Diversionary Raid

Utunk El Alamein-be vezet, ahol az éjszaka leple alatt kell teljesítenünk feladatainkat. Várjuk meg, míg társaink előremennek, mi pedig hátulról lőjük le a gyanútlan bakákat. Ezután induljunk el az árokrendszerben, de nagyon figyeljünk, ugyanis a német katonák igen váratlanul az életünkre törnek, ezért mindig legyünk fedezékben! Ha kijutottunk az árkokból, menjünk be a bunkerbe, és tisztítsuk meg, majd haladjunk tovább társainkkal együtt. Amint eljutottunk a telepített MG42-hez, használjuk is, mivel az ellenség az árkokon keresztül próbál minket megkörnyékezni. Ha tiszta a terep, vegyük az irányt a másik bunker felé, és útközben is aprítsuk az ellent. Amint a második bunkert is elfoglaltuk, menjünk fel a létrán, és nyugodtan lőjük hátba az ott tartózkodó két német katonát. Ekkor megkapjuk következő feladatunkat, miszerint találkoznunk kell Price kapitánnyal a raktár mellett. Így hát induljunk le a létrán, és kövessük osztagunkat. Amint kiértünk, készüljünk fel, mert a németek már várnak ránk. Ezért ajánlatos először pár gránátot dobálni az MG42 -s arcok felé, majd ha rendeződtek a dolgok, utána haladni tovább. Azonnal meg is kapjuk következő feladatunkat. Három üzemanyag, és három lőszerraktárt kell megsemmisítenünk. Ne is csodálkozzunk, hogy a németek igen komoly létszámban őrzik ezeket. - TIPP: először mindenképp a hordókra tüzeljünk. A robbanás által sok ellenséges katona veszíti életét - Amikor már tiszta a terep, akkor menjünk a fegyverraktárakhoz, és helyezzük el a bombákat. Nézzük végig, amint a levegőbe röpül minden. Ezután már csak egy feladatunk marad: egy német bunkerbe kell behatolnunk, és elhoznunk dokumentumokat. Amint keresztüllőttük magunkat az ellenségen, és bejutottunk a bunkerbe, célszerű néhány gránátot dobálni, ugyanis elég sok német katona állomásozik ott. Ha elintéztük őket, nincs más dolgunk, mint a szobában található iratot felkapni, és a már ismert úton visszamenni a csapatunkhoz. Itt Price kapitány is megjelenik végre...


The Battle of El Alamein: Hold the Line

Amint bekocsikáztunk a telepre, ugorjunk ki a járműből, és készüljünk fel, ugyanis ez a pálya elég szaladgálós lesz. A németek offenzívát indítottak, és a mi csapatunknak kellene ezt visszaverni. Mondanom sem kell, nem lesz egyszerű menet. Négy oldalról fognak támadni, ezért folyton ide-oda kell rohangászni. Tehát nagyon figyeljünk, hogy éppen hová kell mennünk, különben a németek áttörik a védelmi vonalat, és a küldetés sikertelen lesz. Fontos, hogy mindig fedezékből támadjunk, és amikor nagy ütemben jönnek előre, akkor füstgránáttal zavarjuk meg őket. Amint sikerült bevédenünk a kijelölt pontokat, kövessük társunkat a következő helyszínre, ahol vegyük használatba az ott található MG42 -t. Aprítsuk az ellenséget, majd amint megkaptuk az utasítást, menjünk fel a kijelölt épület tetejére. Onnan távcsövünkkel az ellenséges tankokat betudjuk mérni, [B] és a tüzérségünknek jelezni [F]. Társaink mindig informálnak, hogy melyik oldalról hány tank érkezik. Erre figyeljünk oda, és adjuk meg a jelzéseket még időben, hogy ágyúink ki tudják lőni őket!


The Battle of El Alamein: Operation Supercharge

Először lőjük ki mesterlövészpuskával az árokban tartózkodó németeket, majd induljunk be a bányába, és füstöljük ki az ellenséget. Amint kijutottunk, kövessük a tankot. De vigyázzunk! A szemközti oldalról szépen megsoroznak minket, tehát mindig legyünk a tank takarásában! Amint elértük az árkokat, menjünk végig rajtuk, és amint elértük a bunkert, dobjunk be egy füstgránátot. Gyorsan rohanjunk le, és semmisítsük meg az ellenséget. Másszunk le a létrán, haladjunk végig a barlangban, és a tüzérségi személyzetnek adjunk pár gránátot. Menjünk tovább. Még négy ilyen tüzérségi egységet kell felszámolnunk. Társainkat követve megtaláljuk a második Flak 88-ast is. Nosza, dobjunk be egy gránátot. Garantáltan kifekszenek tőle. Ezután ismét a föld alatt kell továbbhaladnunk, ugyanis a felszínen életveszély közlekedni. Amint kijutottunk a terepre, kövessük a tankokat. - TIPP: ügyeljünk rá, hogy mindig legyünk takarásban, mert a túloldalon MG42 -s arcok osztják a halált - Ha leértünk az árkokhoz, haladjunk végig rajtuk. Amikor megtaláljuk a másik két Flak 88-ast és személyzetét, végezzünk velük is. Ezután még nem végeztünk. Ki kell füstölnünk az ellenséges barakkokat is. Price kapitányunk egy bombát helyez el az ajtón. Amint robban, támadjuk le az ott tartózkodó német katonákat. Először dobjunk le egy füstgránátot, és várjuk meg míg kibotorkálnak az alagsorból. Így már nem lesz gond elintézni őket. Mikor tiszta a terep, menjünk a kijelölt ponthoz, és kövessük a tankokat. A kis települést kell elfoglalnunk. Először szedjük le a tetőn pásztázó katonát, majd tisztítsuk meg a házat, és indítsuk be a rádiót.


The Battle of El Alamein: The End of the Beginning

Miután leparkoltunk gépjárművünkkel, ugorjunk ki belőle, és szedjük le az épületben levő katonát, és fussunk át a többiekhez. Velük együtt folytassuk masírozásunkat. - TIPP: Nagyobb ellenséges támadásoknál mindenképpen használjunk gránátot - Amint kiértünk a főtérre, szedjük le a tetőtéren levő katonákat, és tisztítsuk meg az épületet. A kijáratnál vigyázzunk, ugyanis egy MG-42-s egység már vár ránk. Haladjunk át a rakpart irányába, és füstöljük ki a tüzérségi brigádot. Közben ügyeljünk az érkező német csapatokra is - dobáljuk meg őket gránátokkal - Menjünk fel az épület tetejére, és hozzuk működésbe a rádiót. Ezután nyomás vissza csapatunkhoz. Kövessük őket, és a barikád túlsó végéhez érve szedjük le a németeket, majd kommandózzuk végig az épületet. Az emeletre érve lőjük ki a szemközti házban található ellenséget, és ugorjunk le a ládákra. A szemközti épületben találhatóak azok a dokumentumok, amiket mi keresünk. De mielőtt berontanánk a házba, dobjunk be egy gránátot, különben igen kellemetlen élményben lesz részünk, hiszen a bent bujkálók hátba fognak támadni. Ha a földszint tiszta, menjünk az emeletre, adjunk le egy jól irányzott sorozatot az ott lévőkre, és kapjuk magunkhoz a dokumentumokat. Ezután nincs más dolgunk, mint elhagyni az épületet, és átvágni a kis utcán keresztül, ahol már türelmetlenül vár minket Price kapitány és az osztag. Jöhet az ünneplés.


The Tank Sqadrons: Chrusader Charge

A most következő két pályán egy tankkal fogunk keresztülvágni a poros sivatagon. Induljunk el előre, és lőjük ki a házak előtt található barikádot. - TIPP: az emberekre, és MG42 -s árkokra ne pazaroljunk lövedéket, hanem egyszerűen vigyük rá a célkeresztet, és a tank automatikusan tüzel a gépágyún keresztül - Ha tiszta a terület, kövessük tankcsapatunkat. A dombon átérve máris megtapasztaljuk, hogy milyen, kellemes, amikor bombáznak minket. Forduljunk balra, és a dombokon előbukkanó tankokat lőjük ki. - TIPP: mindig legyünk mozgásban, mert úgy nehezebben találnak el minket -The Tank Sqadrons: 88 Ridge

Ne foglalkozzunk a minket bombázó tüzérségi lövegekkel, hanem kövessük csapatunkat. A feladatunk a Flak 88-as lövegek, és az őket védő tankok megsemmisítése lesz. Induljunk el az iránytűn lévő jelzés felé, és máris megtaláljuk az első Flak 88-at. Lőjük szét, majd haladjunk tovább, hogy a többi tüzérségi állást is el tudjuk intézni. - TIPP: Figyeljünk a páncéltörő fegyverrel rendelkező németeket, ugyanis elég nagy sérülést okozhatnak nekünk - Ha a tankok támadásait is túléltük, nem lesz nehéz dolgunk megtalálni a közeli dombokon található két üteget sem.Armored Car Escape

Itt először is mindenképp a németek támadását kell visszavernünk egy házból. Célunk, hogy minél több németet öljünk meg. De mikor jön a tank és ágyúját az ablakunk felé irányítja, akkor futás, mert a lövedék minden esetben felénk veszi az útját. Miután kijutottunk nagy nehezen a házból, egy autóhoz kell eljutnunk. A két társunk az autót vezeti, mi pedig a lövésztoronyban foglalunk helyet. Utunk során nagyon sok némettel találkozunk. Legfőképp azoktól kell tartani, akiknél páncéltörő van. - TIPP: A gépágyú használatakor figyeljünk arra, hogy könnyen túlmelegszik, és idő kell ahhoz hogy lehűljön. Addig nem is tudjuk használni - Miután kijutottunk a város szélére, ott már saját csapataink várnak minket, hogy a többi ellenséges haderőt is felszámoljuk.


Retaking Toujane

Toujane városában vagyunk. Feladatunk, hogy az összes ellenséges csapattól megtisztítsuk a várost. Tankokon érkezünk, és amint beérünk máris tüzet nyitnak a németek. Egyre beljebb kell hatolni a városba. Először a támadó erőket, majd lövészállásokat, és végül a mecsetet kell elfoglalnunk.


 
Assault of Matmata

Matama városba érkeztünk. Minden szép és nyugodt. Gyanúsan nyugodt. Mindenki csapdától tart, ami végül is beigazolódik. Rajtaütésszerűen támadnak a németek felülről. Tetőkről és repülőkről tüzelnek ránk. Próbáljunk meg minél több ellenséget megöli, nehogy hátba tudjanak támadni. Célunk, hogy eljussunk egy gépágyúhoz. Miután elérkeztünk a célállomásra, még akkor sem maradunk meglepetések nélkül. Mint mindig, újra a németek támadnak a tetőről. Majd harci repülők jönnek a város felé. Ezt persze mi meg akarjuk akadályozni, így ugorjunk oda a gépágyúhoz és semmisítsük meg az ellensége vadászgépeket.Prisoners of War

Most egy újabb várost kell visszafoglalni a németektől. Először is át kell vágnunk magunkat kisebb nagyobb ellenállásokon, majd két rakéta állomást kell birtokunkba venni. Ha megvagyunk, indulunk a harmadik felé, ahol nem azt találjuk amire vártunk. Sérült katonákat találunk. Ezért Mc.Gregor-al elmegyünk egy kocsit szerezni, de utunk során már megint a németekkel futunk össze, akik egy tank támogatását élvezték. De nem sokáig. Meglepetésünkre a teherautóban van egy páncéltörő ágyú, így semmi ok az aggodalomra. két lövés... és a tanknak kampec.The CrossRoad

Kb. ugyanaz a helyzet mint az előző küldetésben, csak itt egy kicsit nagyobb izgalmak is közbejönnek. Elsősorban be kell jutnunk a városközpontba. Ott egy tank fog ránk várni, amit egy páncéltörővel kinyírunk. A páncéltörő az I. emeleten van közvetlen a tank mellet. Egy lövés és kész. Utána egy pár házat kell megtisztítani a németektől, majd egy raktárba megyünk, ahol pedig a Rádió Állomásukat kell megsemmisíteni. Mindeközben négy hullámban jön a német ellentámadás. Az elején még elég zsenge, de a 4. támadásban egy tank is részt vesz, amit nem tudunk megsemmisíteni. Szerencsére a légierő jött, látott és győzött szitu alapján dolgozott. Utána vissza kell menni az úthoz, ahol felvesznek minket, és következő németekkel teli városba visznek.


The Tiger

Egy újabb városba érkeztünk. Esik az eső és sötét van. Most elég összetett feladataink vannak. Először is el kell foglalni a városházát, majd a templomot és környékét. Végül pedig egy Flak 88 -as állást kell bevennünk. Miközben ezekhez a pontokhoz közeledünk, a környékbeli házakat is meg kell tisztogatni. Vigyázni kell mivel az épületekben sok-sok német ember tanyázik, ezért érdemes mindig 1-2 repeszgránátot bedobni a házba mielőtt behatolunk.
The Brigade Box

Meglepetésünkre újabb városhoz érkeztünk, amelyet fel kell szabadítani a német elnyomás alól. Először is 2 db aknavető állást kell elcsendesíteni, de ehhez nagyon sok német katonán kell átverekednünk magunkat. Miután ezzel megvolnánk, egy rádióállomást kell elfoglalni. Kössük fel a gatyót, mert miután bevettük, ezrével jönnek a német katonák, és az erősítés csak 3 perc múlva érkezik. Hogy ne legyen túl egyszerű a dolgunk, eközben egy Tiger tankot is meg kell megsemmisítenünk. - TIPP: Érdemes megkerülni a harcmezőt és a tank mögé férkőzni, mivel ott találhatóak a robbanó anyagok - Miután ezzel megvolnánk, vissza kell menni az őrmesterhez, aki eligazít minket.

A Brit küldetést sikeresen végigvitted.


III. Amerikai küldetés

The battle of Point du Hoc

Ez a küldetés igazából a normandiai partraszállást jeleníti meg. Miután kiszállunk a hajóból rögtön találat ér, de az egyik csapattársunk megmenti az életünket. Utána sniper segítségével 1-2 német katonát meg kell ölni, majd fel kell mászni a kötélen. Miután felértünk, akkor kezdődik az igazi csata. Először is a németek mögé kell kerülni, és minden házat meg kell pucolni tőlük. Ezután pedig vissza a csatatérre és foglaljuk el a tüzérségi állásokat. Vigyázni kell, mivel ez a pálya végig nyílt terepen játszódik, és könnyen célponttá válhatunk. - TIPP: füstbomba használatát minden szorult helyzetben -


Defending the pointe

Egy kicsit elszámoltuk magunkat, mivel a németek ellentámadásba lendültek. Először meg kell védeni az utat, de keletről és délről túl nagy a támadóerő, így először visszaszorulunk egy tisztásra, majd a házak közé. Mikor a tisztásról menekülünk, akkor fedezni kell a csapattársainkat egy MG42-essel az egyik házból. A házak után először az egyik árokba, majd az utána lévő árokba szorulunk. Végül a németek áttörik az alagútrendszer folyosóit is, így könnyen hátba támadhatnak minket. A légierő 5 perc múlva érkezik. Amint megkaptuk a jelentést, miszerint a légierő a közelben van, egy füstbombát kell begyújtani, és várni az "égi áldásra".


The Silo

Egy újabb kicsike kis városkába érkeztünk, amit a németek elnyomás alatt tartanak. Feladatunk az egész város megtisztítása. Először be kell hatolni a városba, amihez nekünk kell biztosítani a fedezetet. Utána ezeket az állásokat kell elfoglalni: fő útkereszteződés, farmház, postahivatal, német főhadiszállás, jeladó ház és a pajta. Ezzel még nincs vége. Rádión jelentik, hogy a németek ellentámadásra készülnek. Fel kell másznunk a SILO-ra, ami egy nagyon nagy torony, és onnan sniper segítségével le kell szedni azokat a német katonákat, akik a rakétakilövőt viszik. 3 percig kell megvédenünk a várost, utána pedig jön az erősítés.


Bergstein

Megint egy város kell megtisztítanunk német elnyomás alól. Meg kell tisztítani az összes házat, és a templomkertet az ellenségtől. Vigyázni kell mivel a templomkertben egy aknavetős állás van amiből szépen tüzelnek ránk. Miután elpusztítottuk az állást, keressük meg őrmestert, aki eligazít bennünket. A házak átfésülése közben legyünk óvatosak, mivel dugig vannak német katonával, és könnyen fűbe haraphatunk.

Rangers Lead The Way

A 400-as hegyhez érkeztünk. Itt először is vissza kell foglalni 3 kisebb és 1 nagy bunkert a németekről. Mindegyik bunker MG42-esekkel van felszerelve, ezért ajánlom mindenkinek, hogy 1-2 füstbombát mindig tartson magánál. Csak be kell dobni a bunker elé, hátra menni az ajtóhoz, és azt be kell robbantani. Miután megvagyunk, ránk hárul a feladat, hogy behatoljunk. Felszámoljuk a maradék ellenállást, és tovább állunk. Az utolsó fő bunkernél elég sokan vannak, így jobb, ha a csapattal maradunk. Mikor berágtuk magunkat a bunkerbe, menjünk hátra, és pusztítsuk el a két aknavető-fészket. Miután végeztünk, már csak az eligazításhoz kell gyülekeznünk.


The Battle for Hill 400

Mivel elfoglaltuk a bázist, ez ugye nem tetszik a németeknek. emiatt ellentámadást indítanak ellenünk. Először is aknavetőkkel próbálnak minket kilőni. Ez nem fog sikerülni nekik, mert mi kaptuk a feladatot, hogy sniper segítségével leszedjük őket. - TIPP: Füstpamacsokat kell figyelni talaj közelében, mivel ott vannak az állások - Miután tervük kudarcba fulladt, áthatolnak a kerítésen, és járművekkel törnek be. Ezeket persze megint nekünk kell felrobbantani. Rádöbbennek, hogy milyen jók vagyunk, ezért most légi támadást indítanak ellenünk. A térképen egy pillanat alatt kivillannak a sárga csillagok, és akkor futás a legközelebbi fedezékbe. Ebből az égi csapásból két hullámot kell végig szenvednünk. (a második a tigris tankok előtt lesz) Aztán elkezd pörögni az óra. 5 percig kell tartani az állásunkat, míg megérkezik az erősítés. Ezek után TIGRIS tankokkal támadnak meg minket. Ezeket is fel kell robbantanunk úgy, hogy egy fasza kis csellel a hátuk mögé kerülünk. Szerencsére csak 2 tank tudja áttörni a blokádot. Közben persze csak úgy özönlenek a német katonák. Miután letelik az 5 perc megérkezik a légierő, és egy pillanat alatt letarolja azokat, akik még megmaradtak. A többi német katona fejvesztve visszavonul.


The Crossing Point

Elérkeztünk utolsó állomásunkhoz Wallendar városába. Itt négy tüzérségi állomást kell elfoglalnunk először, majd az egész várost vissza kell szerezni. A nagy támadások közepette két TIGRIS tankot is felbukkan, amit ugyebár meg kell semmisítenünk. Vigyáznunk kell a partra szállásnál, mivel MG42-esek figyelnek az ablakokból, és könnyen eltalálhatnak bennünket. Miután minden feladattal végeztünk, vissza kell menni a találkozási ponthoz.

A pálya után van egy egész fincsi kis videó. Amennyiben ezt is megnézted, akkor...


Gratulálunk! 

Végigjátszottad a  Call of Duty 2 -t!Forrás: Call of Duty Magyarország
 
<[HSE]> Server
 
Server Monitors
 
Game Test
 
HUN Project
 
<[HSE]> Cheat Movie
 
Társoldalak
 
Google PageRank
 
Geo Visitors Map
  
<[HSE]> Chat
 
Szavazás
Melyik játékmód a kedvenced?

FT
TDM
FFA
OBJ
CTF
CTF/FT
SNIPER ONLY
ONLY RIFLE
ALL WEAPONS
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Naptár
2021. Október
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot