HSE - Hungarian Sniper Elite Clan Official Homepage
Menü
 
<[HSE]> Clan Tagok
 
II. Világháború - Történelem
 
Cheat Only
 
Medal of Honor
 
MoH Modding Tutorial
 
Call of Duty
 
Brothers in Arms
 
Battlefield
 
UberSoldier
 
S.T.A.L.K.E.R.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Szavazás
MoH Szavazás
Melyik Medal of Honor tetszik a legjobban?

Allied Assault
Spearhead
Breakthrough
Pacific Assault
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
MoHAA végigjátszás

Medal of Honor Allied Assault

Végigjátszás & Tippek - Trükkök & Kitüntetések

Végigjátszás:

Mission 1.

Lighting The Torch

Rangers Lead the Way - Algeria, North Africa November 7, 1942.

A szövetségesek Algériai partraszállásának előkészítésében veszel részt, 1942. november 7-én. Két kocsival próbáltok bejutni egy németek által elfoglalt faluba. A papírok nem stimmelnek így ugrott a buli. Pattanj ki a teherautóból és menj be a faluba a társaiddal együtt. Haladj előre addig, míg lesz egy ajtó, próbáld kinyitni. Erre jön a német erősítés, te felszaladsz az MG42-es géppuskához és aprítsd le az erősítést, majd az ajtón távozz.

The Rescue Mission - Algeria, North Africa November 7, 1942.

Indulj el előre és szedd le a katonákat! Majd menj be balra és a három kártyázó németet füstöld ki! Az emeleten intézd el a két fickót és szabadítsd ki a SAS ügynököt! A pártfogásába haladjatok előre és aprítsátok a népet! Kinyitja a kaput és mehettek! Menjetek előre, míg reflektorfénybe nem kerültök, a három reflektormelletti MG42-est kapjátok le és előre! Kövesd a fickót az épületbe, szedd fel a cuccokat és a bombákat! Menjetek vissza a nagy kapuhoz és robbantsd fel! Odaát a nácikat lődd le és a két löveget füstöld ki! Utána kövesd a társad a rácsos kapuig és kész.

Sabotage the Motorpool - Algeria, North Africa November 7, 1942.

A három Opel teherautó motorjának bal oldalánál lévő csöveket vágd el! A három kocsi az első két raktárban találod pár katonával együtt. Ha kész vagy menj tovább az úton! Az útba eső összes tankot szereld fel bombával, valahova a hátuljukra kell feltenni. A tornyokban megbúvó MG42-es géppuskások reflektorral felszerelve gondot okozhatnak ha észre vesznek, de ne adjuk meg nekik ezt az élvezetet! Tehát ha minden minden tankra felszerelted az extrát, várd meg míg felrobbannak a kicsikék, majd a zajra idesijető katonákat fogadd örömmel! Menj át a házon közbe vedd fel a cuccokat. Lődd le a nácikat a toronyban levővel együtt és menj oda a SAS ügynökhöz, ki téged egy Jeep-pel vár!

Lighting the Torch - Algeria, North Africa November 7, 1942.

A 32mm-es géppuska kezelése a feladatod egy idejig. Nah amint elindultok kezdheted a németek irtását, akit meglátsz azt lődd le! Elérkeztek egy kis táborhoz ott lődd szét a kerítést és a deszkákat, hogy tovább tudjatok menni. Lőj szét minden benzines hordót ha tudsz, így gyorsabban csökkentheted az ellenfeleid számát! Egy idő után megérkeztek az itteni reptérre. Lődd szét a hordókat így felrobban a kocsi és a tank a nácikkal együtt. Tisztítsd a terepet, míg a kifutópályára nem értek! Ott az összes repülőt szét kell lőnöd, úgy a könnyebb, ha mindig a motorjukat lövöd! Egy bunkerben találod magad ezek után. Lemész a lépcsőn és balra egy ajtó, nyiss be és dobj be egy gránátot! Így az összes kommunikációs eszkösz felrobban a két fickóval együtt! Ha elindulsz egyenesen, akkor ott lesz egy lift, menj le vele és fogadd a németeket! Utána megint liftezz, ekkor lejutsz a földszintre. Indulj el kifelé! Az útba eső nácikat az M1-es karabéllyal tökáletesen le lehet lőni. Menj be a világítótoronyba! Fel a tetejére a lépcsőn és húzd le a kart! Az erkélyről az M1-essel szórd meg az ide siető teherautót! Ezztán menj ki, ahol Grillo (a SAS ügynök) ismét vár rád!

Mission 2.

Scuttling The U - 529

Secret Documents of the Kriegsmarine - Trondheim, Norway February 12, 1943.

Norvégia, hó hó hátán. Indulj el! Lődd le a toronyban levőt és a kapu előtti katonát. Ez után látod, hogy Grillo barátunk megint segít. Eltolja a kaput, a németek észre veszik és durr. Szegény Grillo, kár, hogy az utolsó segítése végzetes volt. Ha kisajnálkoztad magadat, akkor menj be a kapu jobb oldalán levő házba és vedd fel a gépfegyvert. Ezután induljó el előre, amíg a legutolsó házhoz nem érsz, ha odaértél kijön pár ember, akiket a torkolattüzed fogad. Menj be, fel a lépcsőn, az első két szobába vedd fel a dokumentumokat (minden dokumentum vagy a falon vagy az asztalon van)! Menj ki a folyosóra, be balra dokumntet felkapni le a lépcsőn balra és be! Akit látsz, azt lődd le! Indulj el előre, csak menj, míg elérkezel egy MG42-es hez, azzal aprítsd le a tetveket. Majd menj le az úton be a nagy épületbe! Szedd le azt a pár szerencsétlent! Menj le a lépcsőn és kész!

Scuttling the U-529 - Trondheim, Norway February 12, 1943.

Vedd fel a ruhát és az igazolványt! Ezután a Q-val tedd el a fegyvert, mert ha kinnt hagyod, lebuksz! Indulj el nyugisan előre, aki kéri az igazolványt, annak mutasd meg a lövésgomb megnyomásával! Menj el balra be a tudósokhoz! A pisztollyal lődd le őket! Utána lődd szét a radar protatípust! Menj le a lépcsőn kinn, amikor a tiszt megy vissza, lődd hátba! Ha egy tiszt meglát, akkor gáz van, mert ők felfedeznek! Elég gerinctelenség hátba lőni, de hát ez van! Majd menj ki az ajtón a tengeralattjáró dokkba! Indulj el egyenesen! Egy korlátos lépcsőhöz érkezel, menj fel óvatosan! Be a szobába, csukd be az ajtót és lődd le a tisztet! Majd vedd fel a második szintű papírokat, ha nem teszed, lebuksz! Menj ki! Menj át a másik dokkba! Ott mássz bele a tengeralattjáróba! Bennt végezz mindenkivel! Vedd fel a bizonyítékot (egy fehér papír), és tedd le a két bombát a hajó két végébe! Majd hagyd el a hajót! Nyírj ki mindenkit és távozz balra! Indulj el egyenesen, ameddig tudsz, aztán balra és utána jobbra be! Ott fel a lépcsőn és be, aztán mássz fel a létrán a szellőzőbe!

Escape from Trondheim - Trondheim, Norway February 12, 1943.

A szellőzőaknában haladj előre ameddig lehet és ess le a végén! Haladj előre a folyosón, közben vizsgáld át a termeket a cuccokért! Menj ki és haladj jobbra tovább! Onnan kijutsz a szabadba! Indulj el, balra a tetőről szedd le a mesterlövészt! A vonat megjön, benne bajtársaid viszonozzák a tüzet! Rohanj oda a vonathoz, és közbe aprítsd a németeket!

Mission 3.

Operation Overlord

Omaha Beach - Normandy, France June 6, 1944.

A szövetséges csapatok (amerikai - angol) partraszálltak Normandiában (Észak-Franciaország). Te az Omaha beach-i hadműveletek első hullámjában vagy. Mihejst a kicsapódik a csapatszállító hajó ajtaja, a németek már osztogatják is az ingyen ólomékszert! Vergődj át az előtted levő hullákon és húzódj meg egy akadály mögött! Várd meg míg tölt a rohadék és haladj előre! Akadályról-akadályra haladj! Útközbe lesz egy orvos ki felgyógyatja sérüléseidet! Juss el a kavicsdombhoz, de légy gyors, mert a nácik semmit sem bíznak a véletlenre! Ha a kavicsdombnál vagy, keresd meg a kapitányt! Közben egy szakasz megpróbálna odajutni a kavicsdombhoz, de sajnos sikertelenül. Ha lekaszálták őket, fuss oda és vedd fel a szárazföldi torpedókat! Majd vidd vissza a kapitányhoz! A bombások összeszerelik és begyújtják. A robbanás után tapadj a kapitányhoz és fussatok a bunkerhez! A kapitány kinéz, és valami ilyesmit mond: „Két kibaszott MG42-es géppuskafészek, fedezzük a többieket, utána ti ketten rohanjatok át a lövészárokba! Készüljetek! Fedezzük őket! Tűz! Gyerünk fiúk! Gyerünk! Gyerünk! Ok (persze mindkettőt szétlövik)! Utána neked mondja, indulj te is! Fedezlek! (Persze neked van annyi eszed, hogy az első kráterben felveszed a Springfield-et azzal leszedet a két szemetet és piszok gyorsan az árokba ugrassz!) Gyerünk, indulj! Gyerünk!” Ott vagy az árokban és találkozol egy sebesültel, aki mondja, hogy ne menj tovább az MG42-es miatt! Te kihajolsz, fejbelövöd a fickót és szabad az út! Azon keresztül menj fel a bunkerbe! Füstölj ki mindenkit! A bunker legtetejéből szedd le a melletted levő géppuskásokat! És a kijáraton távozz!

Battle in the Bocage - Normandy, France June 7, 1944.

Menj be a házba, és a társaddal tisztítsátok meg! Az emeleten találkoztok két katonával, akiket a nácik beszorítottak egy szobába. Megindul a csevegés, de az egyiket leszedik. Abban a pillanatban fuss le a lépcsőn és be balra az üvegezett szobába, az ablakon át védd a házat és biztosítsd, hogy senki ne jöjjön be! Ha kész, fuss át a ház másik oldalára az MG42-es hez. Azzal pedig szórd meg azt, aki be akar jönni! Ez után hagyd el a házad a kis hídon! Balra nem tudsz menni, mert elállja az utat egy tank. Tehát menj jobbra, a tankroncsoknál nyírj ki mindenkit és mehetsz tovább! Az egyik írányba megint nem tudsz menni, mert ott egy légvédelmi, ami igencsak friss húsra vár! Menj a másik irányba, ahol egy házhoz érkezel! Jobbra egy MG42-es pár nácival, öld le őket! Utána menj be a házba és találkozz a maradék katonával! Indulj el az MG42-es irányába aztán balra ki! Minden bokorban ott egy német úgyhogy szórj oda nekik! Haladj előre a két holttestig! Vedd fel a földről a rádiótelefont! Aztán menj vissza a légvédelmihez! A távcsővel vedd célba a turretet, lövésgomb és már jön is a légi segítség! Indulj el arra! Balra be a kapun! Szedd le az MG42-eseket! Majd menj be és robbantsd fel az anti-légelhálító löveget! Utána az MG-vel aprítsd le a betolakodókat! Majd menj vissza a kapuhoz, balra kérj légicsapást (az ismert módszerrel)! Haladj előre, jobbra lődd le a két csákót és ugorj le!

The Nebelwerfer Hunt - Normandy, France June 7, 1944.

Vedd fel a páncéltörőt majd balra távozz! Lődd le azt a pár katonát és haladj előre a tankroncsig! Onnan a páncéltörővel lődd szét a félhernyót (féllánctalpas, kerekes tank)! A két eltévedt ejtőernyőst szedjétek össze és előre! Egy kis városba értek, használd a springfield-et ha kell! Haladj házról-házra és vedd fel a cuccokat! Ölj meg mindenkit! Menj, ameddig tudsz a legvégére az utcának, majd jobbra be a házba! Az ablakon kinézve a kis tigris tank felocsúd és odapörköl neked, a ház oldala a múlté! Te erre a páncéltörővel viszonzod a tüzet! Ha felrobbant indulj előre és lődd le a tetveket! Menj át a másik utcára és juss be a sarkon levő emletes házba. Ott vedd kézbe az MG42-est és vágd haza a mocskokat! Utána menj ki az utcára, ha elmész a végére látod, hogy le van zárva. Ezért menj vissza az utolsó házhoz, majd menj be és ki a hátulján! Egy kis temetőbe jutsz, aminek a közepén egy templom van. A sírkövek mögül a springfield-el viszonozd a tüzet, majd ha megunted törj előre, pl. a BAR-ral! A templomban vedd fel a cuccokat és kifelé! Van egy kis út, ami nem valami jó helyre vezet. Menj el balra, óvatosan osonj, hogy ne nagyin vegyenek észre! Lődd le a pár felháborodó katonát, robbantsd fel a löveget, majd menj be a bunkerbe. Onnan springfield-el lődd le az MG42-est használni merő nácikat! Menj vissza oda, ahol bejöttél és a másik irányba, guggolva menj az árokban, hogy a bombák ne kapjanak el! Szaladj ki balra, és húzódj meg egy kráterben! Utána rohanj előre a bumkerhez és ugorj le az árokba! Onnan füstöld ki a rohadékokat! Majd a lépcsőn gyere a lövegek mögé, és robbantsd fel mindet!

Mission 4.

Behind Enemy Lines

Rendezvous with the Resistance - Normandy, France June 22, 1944.

Indulj el és lődd le azt a pár németet! Majd menj el balra! A repülőnél lődd le a nácikat és ments meg a G3-as pilótát, vigyázz rá, mint az életedre! Menjetek tovább, majd jobbra be a házba! Nyírj ki mindenkit és vedd fel a cuccokat, ugyanígy az allatta levő borospincében! Haldjatok tovább az úton mindaddig, míg el nem érkeztek egy MG42-esekkel őrzött templomig! Persze útközben meleg fogadtatásban lesz részetek! Nah, az Mg-seket lődd le! És hatolj be a haveroddal a templomba! A bentlévő pár nácit gyalázd le! Majd az oltárt told el (használd az use gombot)! Ugorj le és találkozz a kémtársaddal!

Diverting the Enemy - Normandy, France June 22, 1944.

Osonj az őr mögé a kapunál, majd hagyd helyben! Tovább haladva szedd le az MG42-es fickót és a haverjait! Majd menj be a tankparkolóba, öld le a népet és likvidáld a három tigris tankot! Utána menj hátra és vedd fel a KAR98-as távcsöves puskát! Menj ki a sinekre és az első csomópontnál, váltsd át a vágányokat a karral! Haladj tovább és lődd le az MG-seket! Menj egyenesen és jobbra lesz egy lépcső, annak tetején meg egy MG42-es, úgyhogy óvatos legyél! Ha leszedted menj tovább, öld meg a katonákat és jobbra lesz egy járat egy bunkerhez! Arra menj be! A rflektornál levő MG-st öld meg, majd a lenti őrt! Menj be a bunkerbe, és haladj nyugisan! Nyírj ki mindenkit, vedd fel a cuccokat és juss ki a sinekhez! Menj el a legvégére a sineknek és a vágánykorlátra, tedd fel a bombádat! Utána menj fel a hídon levő vezérlőfülkébe, és váltsd át a vágányokat! Ha kész vagy akkor a társad már vár az Opel teherautóval! Ugorj fel a hátuljára! A kocsi elindul, a társad áttöri a kaput és kész!

The Command Post - Normandy, France June 22, 1944.

Mihejst leugrottál a kocsiról, húzódj meg! Azt ajánlom, hogy légy óvatos, mint egy macska és pontos, mint egy sólyom! Mert ha a riasztó beindul neked véged!

Menj be a kis házba melletted! MINDIG guggolva és sétálva menj! A másik oldalt gyere ki és menj a hordó mögé onnan a KAR98-assal szedd le a pár fickót. Haladj tovább, ha átértél a másik „részbe”, menj a sátorok mellett óvatosan. Míg egy bokorhoz nem érsz. Balra fenn egy torony lesz MG-sel. Ha reflektor nem erre van, menj előre a bokor másik oldalán, a kerítésen van egy lyuk, amin átférsz! A ládáknál húzódj meg! Szedd le az MG-st, majd a ládák előtt álló jobb és baloldalon levő katonát lődd fejbe a pisztollyal! Menj át a kapun a kastélykerületbe! Húzódj meg! Az egész kastélyt járd körül az említett módszerrel! Általában a katonák az udvaron háttal vannak neked (ha a kapu után jobbra indulsz el). Sétálj oda és verd agyon őket! Ha kész vagy, akkor hatolj be a kastélyba! Szerintem mindegy, hogy hol mész be. Lényeg az, hogy mindent vizsgálj át, mindent, amit tudsz, vegyél fel, nyírj ki mindenkit és végül, de nem utolsó sorban SOHA NE HAGYD MEGSZÓLALNI A RISZTÓT! Csak neked lesz rosszabb, illetve te fogsz meghalni. Feladat: Vedd fel az új Tigris király tank adatairól készült füzetet. Küld el a rádión a hamis kummunikációt! Vedd fel a katonai iratot és a haditerveket! Ha kész vagy a másik kapun rohanj ki, lődd ki az MG42-es fickót és a kutyákat! Fuss előre, ahol Manon az Opel-lal vár! Ugorj a hátuljára fel!

Mission 5.

The Day Of The Tiger

Sniper’s Last Stand - Brittany, France August 20, 1944.

Egy mesterlövészekkel telitömött francia kisváros. Nah, az út amerre menned kell az teljesen egyértelmű. Csupán a mesterlövészek fognak gondot jelenteni. Ez elején szedd le a toronyban levőt, majd az alatta levőt! Beszélj a kapitánnyal, majd haladjatok tovább! A jobboldali házban húzódj meg és onnan a szemközti házban levőket, lődd le! Haladj házról - házra! Minden életcsomag életmentő lehet! A kapitány, társaival nem sokáig jönnek velünk sajnos, mert mindenképp lelövik őket. Minden legyen gyanús! A legjjobban ezeken a helyeken szeretnek megbúvni és belédlőni: ablakok, tetők, tornyok, bokrok, erkélyek, repedések. Mindenhol nézz szét! Most így pontosan nem tudom, hol lehetnek a szemetek. Haladj előre a kapuig! A fölötti kis épületben vedd fel a Bazooka-t! Majd menj ki a kapun! Találkozz a tankkülönítménnyel, és bátran állj az élükre! A feléd jövő Panzer tankot lődd szét és előre! Balra a nagy ház tetején van egy ember. Egyenesen rohanj be a házba! Nyírd ki a lakóit majd vissza! Az erkélynél is vannak páran. A hotel üreges oldalában is. Menj jobbra, arra több a fedezék! A jobb oldali házban levőket füstöld ki, majd előre a falaknál és a bokroknál is vannak. Káromkodj rendesen, ha gőzöd sincs, hogy honnan lőnek (én megtettem)! Juss be a városházába ott gyalázd le a népet! Kiabálj csak! Aki egy kis segítséget szeretne a lövészek állásáról az, lapozzon fel egy pár számmal ezelőtti PC GURU-t. Még szerencse, hogy egy orvos is harcol a csapatban így sérüléseink egyensúlyozhatóak egy darabig. A mesterlövészeket szúrd ki a saját tapasztalataid árán! A városháza másik oldalán hagyd el ezt a bizarr helyet! Ott áll egy szép kis Király Tigris Tank.

The Hunt for the King Tiger - Brittany, France August 20, 1944.

Az út itt is egyértelmű. Itt nem mesterlövészeket, hanem tankokat, lövegeket, pácéltörős fickókat kell kiszúrnod. De annyira nem lesz vészes, mint az előző pálya. Lőjj bele egy házba és az felrobban, felemelő érzés. Ez a pálya sokat dob a játék hangulatán. Nah, haladj előre pörköld meg a tankokat és a lövegeket! Mindig nézz szét! Menj az úton, ameddig tudsz és kész a pálya, csak az útonállókat intézd el!

The Bridge - Brittany, France August 20, 1944.

Menj be balra, üsd agyon az őrt és tovább! Haladj addig, míg el nem érsz a hídhoz, közben az életedre törőket öld meg! A hídnál, a baloldalra levő ház legtetejébe menj fel! Foglalj helyet a kiomlott falrésznél! A hidat a nácik fel akarják robbantani, ezt ne engedd nekeik! Aki odamegy, azt lődd le! Minden lövés után próbálj tölteni, mert felrobbantják a hidat, míg te öt skulót belenyomsz a karabélyodba! Ha kész vagy, akkor jönnek a tankok! A hídon álló amerikai tanknak életben kell maradnia! Egy a feladatot, vedd elő a távcsövet és nézz a náci tankokra, majd lövésgomb! Ilyenkor légisegítséget hívsz a célpontra, tehát lebombázzák a tankot. A mi tankunk egyedül nem tud nyerni, ezért segítsünk be! De közben jönnek a lépcsőn a németek hozzád is, úgyhogy arra is figyelj! Ha minden tank roncs, a tieden kívül, kész a küldetés!

Mission 6.

Return To Schmerzen

The Siegfried Forest - Siegfried Line, Germany January 18, 1945.

Nah, a Schmerzen erdő is tartogat meglepetéseket. Indulj el jobbra, haladj a sátorig! Ott egy kis fogadtatás vár, de nem okoznak túl nagy gondot. Menj el balra a lövegig és robbantsd fel! Majd menj vissza a sátorig és előre az ösvényen! Elérkezel még egy sátorig, ahol ismét várnak, tudod mi a dolgod. Ha továbbmész előre, rálelsz egy bunkerre MG42-essel, lődd ki őket! Az ösvény legvégén mégegy bunker, azt is füstöld ki! Jobbra pedig a kijutás, de még van egy löveg! Menj be az erdő közepébe valahova és ott lesz, robbantsd fel majd távozz! Indulj el előre és szedd le a lövészt! Mögötte meg egy bunker van! Hatolj be! Ha kifüstöltél mindenkit, akkor mássz ki a tetejére és robbantsd fel a 20mm-es löveget! Utána menj ki, abunker oldalából valahol két vezeték jön ki. Keresd meg és kövesd, ami elvezet egy bunkerig! Füstöld ki a lakóit és előre! Lesz még egy bunker mellette egy út, ami a kijutás!

Die Sturmgewehr - Siegfried Line, Germany January 18, 1945.

Előtted egy bázis. Tisztítsd meg kívülről és hatolj be! Menj el jobbra és vedd fel a tiszti ruhát! A másik szobában pedig vedd fel az első fokú igazolványt! Menj le a lépcsőn! Menj jobbra el, és a jobboldalon levő tisztet lődd le úgy, hogy ne vegyék észre! Mert tudod, a tisztek lebuktatnak. Ott vedd fel a másodfokú igazolványt! Ez után haladj előre az MG42-ig! Ott balra és egyenesen! Jobbra majd lesz egy kétszárnyú ajtó, ott menj be! Lopd el az StG44 terveit! Majd menj tovább, a folyosó legvégén lesz a fegyverkészlet! Egyet tegyél el te is! Majd a többit robbantsd fel! Ez után kezdőthet a hajsza! Amiben te vagy az üldözött. Rohanj ki a bunkerből, és közben azokat lődd le, akiket nyagyon muszáj! Ha kimentél balra, a két toronyban levő MG42-st lődd le, mert kinyírnak! Kerüld meg a másik bunkert! Rohanj nagyon, mert a nácik nem bíznak a véletlenben! A kapun hagyd el ezt a kócerájt, de előtte szedd le az MG-st! Ki a kapun és balra el!

The Communications Blackout - Germany January 18, 1945.

Indulj el az úton és lődd le azt, a pár bénát! Itt is fel hívom rá a figyelmed, Ne hagyd megszólalni a RIASZTÓT! Menj az úton, jobbra az ablaknál lévő tisztet majd a balra levő katonákat lődd le! Menj be balra a házba, vegyél fel minden cuccot és menj ki az erkélyre! Balra a parancsnoki kommunikációs bázis található. Lődd le a tornyokban levőket, majd a bázison tartózkodókat és végül az alattad levő MG42-es csávót! Menj ki a házból és menj tovább az úton! Jobbra és balra az erkélyeken lövészek, az úton egy-két katona, válj meg tőlük és tovább az úton, míg el nem érsz egy MG42-es álláshoz! Likvidáld a barmokat és a mellette levő lépcsőn, menj fel! Lőjj le mindenkit és balra menj! Jobbra majd a kijutás lesz. Tehát menj balra és elérkezel a parancsnoki kommunikációs bázisra. A két kis épületet tapétázd ki kívül-belül bombákkal (6-tal)! A robbanás után jönnek rendíthetetlenül a németek, és te visszafutsz a lépcsőhöz ott egyenesen, amíg tudsz, fel a lépcsőn be a házba és ugorj ki a nyitott ablakon!

The Schmerzen Express - Siegfried Line, Germany January 18, 1945.

Menj ki a járdára és indulj el balra! A kapunál levőket lődd le! Majd haladj tovább át a hídon, míg el nem érsz egy bejáratig. Ott menj be, lődd le a fickót a kutyájával együtt! Menj tovább és a jobboldali fickót is, küld a másvilágra! Menj ki a sinekre, azaz csak mennél, mert egy vonat épp akkor repeszt el, amitől én rohadtul megijedtem így hirtelen…(komolyan!). Nah, ha megijedtél, menj tovább balra! Míg el nem érsz az állomásig! Közben lőjj le mindenki a kutyákkal együtt! Ha felmész balra, akkor vigyázz a tornyokkal! NE vegyenek észre! Van vagy hat torony MG42-esekkel, mindet likvidáld! Majd a túloldalon levő generátorokhoz menj! Ott a mögötte levő házba, füstöld ki a bentlevőket! A falon találsz egy fémdobozt, lőjj bele és menj vissza a nagyobb házhoz! Menj be, fel az emeletre, nyírj ki mindenkit, és a rádióval küld el az üzenetet!

Storming Fort Schmerzen - Siegfried Line, Germany January 18, 1945.

Egy rohamosztag tagjaként felszámoljátok a németek utolsó állásainak egyikét. Maradj egy darabig a kocsiban, ott biztonságosabb. Van négy bástya és két torony mesterlövészekkel! Lődd őket egy darabig és fedezd a társaidat, míg a bázis ajtaja meg nem nyílik! Ha kinyílt, akkor menj be és lődd le a katonákat! Blra a kis szobában van néhány cucc. Majd menj a nagy kétszárnyú ajtóhoz, a kerékkel nyisd ki! Menj egyenesen be balra, lődd le az MG-seket és a baloldali szobában, húzd le a kart! Majd menj a rácshoz és beszélj a kapitánnyal! Majd menj vissza, ahol két haver bedrótozta az ajtót, neked meg meghagyták az élvezetet! Tehát nyomd le a detonátort és mehetsz, csak előtte szedd le az MG42-es ürgét! Balra vedd fel a cuccokat és menj jobbra! Haldj előre és menj le a lépcsőn! Baloldalra tedd fel a bombát és előre majd balra, vedd fel a cuccokat és menj vissza oda, ahová feltetted a bombát! Ott balra ugorj át a ládákon és haladj, előre ameddig tudsz, és jobbra tedd fel a bombát a falra! Menj vissza a lépcsőhöz, és a mögötte levő ládákon ugorj át! Haladj előre az elágazásig és tedd fel a bombát! Majd menj balra, le a lépcsőn! Csavard el a fő üzemanyagcsapot és fuss vissza a lépcsőhöz! Fel a lépcsőn és balra be a liftbe! A liftel a belső üzembe jutsz! Nah, jobbra és balra fenn nyírd ki a leskelődőket! Gyere le és előre, balra le a létrán! És folyamatosan haladj előre egy kis pár fokos lépcsőig! Ott jobbra és előre, míg egy nagy lépcsig nem jutsz! Menj le azon és előre, jobbra a folyosó legvégén vedd fel a gázmaszkot! Van még pár szoba, vegyél minden cuccot! Majd menj vissza és jobbra be a liftbe! Lejutsz az alsó szintre vele. Indulj el balra, majd jobbra! Az oszlopos terembe tobj be egy gránátot, mert leszedhetik az életed a mocskok! Majd onnan balra tovább és menj le a lépcsőn! Lődd le a németeket és nyisd meg a két csapot! Majd oda tegyél le egy bombát! Ez után fuss vissza a liftbe és menj fel vele! Menekülj amilyen gyorsan, csak tudsz, mert felrobbansz! Csak azt lődd le, akit muszáj vagy útban van! Rohanj vissza oda, ahol még a pálya elején bejöttél a berobbantott résznél! Amikor te nyomtad le a detonátort! Ott fordulj jobbra és nyisd ki az ajtót a kerékkel! Fuss ki a szabadba, és ott rohanj a vonathoz! Guggolj le a feljárónál, nehogy eltaláljanak, mert itt kinyírnak! Szóval bújj meg míg a társaid kinyitják a kocsi ajtaját, és fuss oda!

THE END

Trükkök:

A Scuttling The U-529 nevű küldetésben úgy kezdünk, hogy fel kell venni a ruhát és az igazolványt. Tedd hát ezt meg és menj át a másik szobába! Ott három német kártyázik. A csukott ablaknál nézz le, és két katonát látsz. Ha nyomkodod az „use” gombot (alapbeállításban E betű), akkor elkezd táncolni a két katona.

Kitüntetések:

THE LEGION OF MERIT

(Mission 1. : Lighting the Torch, The Rescue Mission)

A SAS ügynök mellett a haborús foglyot is szabadítsd ki, bár a feladat nem írja! A kiszabadítása után a lövegek, megsemmisítéséig ne essen baja! Ha megvann mindenki, akkor dobozolhatod a bajtársi helytállásodért kapott kitüntetést.

NORWEGIAN WAR CROSS WITH SWORD

(Mission 2. : Scuttling the U-529 - Naxos Prototype)

Itt szinte semmi más dolgod nincs, a küldetés feladatok végrehajtásán kívül. Tehát vedd fel az első szintű papírokat a ruhával együtt. Tedd tönkre a radar prototípust, vedd fel az emeleti szobában levő második szintű papírokat és az U-529-et a legénységével együtt, küldd a vízfenékre! A bevetés közben tanúsított bátorságodért megkapod a második medálodat.

AMERICAN CAMPAIGN MEDAL

(Mission 3. : Omaha Beach)

Nincs más dolgod, mint túlélni a partaszállást! Tehát a kavicsdomb után megtisztítod a bunkert, majd elhagyod azt!

THE GOOD CONDUCT MEDAL

(Mission 4. : Behind Enemy Lines, The Command Post)

A „lopakodós pályán” a kastélyban szedd fel a haditerveket, a terveket az új Király Tigris Tank-ról, küld el a radióüzenet! Ez után szedd fel az egyik emeleti szobában tárolt robbanóanyagokat! Majd az udvaron álló Király Tigris Tank-okat robbantsd fel! Megkapod érte a jutalmad!

DISTINGNISHED SERVICE MEDAL

(Mission 5. : Sniper’s Last Stand - City Hall)

Brittany-ban keressük meg a tankkülönítményt és vezessük bátran! A lényeg az, ha a pálya végén levő Király Tigris Tank-hoz mindenki megérkezik! Tehát ne veszíts egy embert se!

ARMY COMMENDATION MEDAL

(Mission 6. : Storming Fort Schmerzen - Cargo Hold)

Ha befutott a vonatunk, akkor még maradj benne egy kicsit! Onnan szedd le a két torony lövészeit, majd a két távolabbi bástyák lövészeit figyeld! A másik két bástyát se hagyd támogatás nélkül, csak az ott lévőket a társaid könnyebben lelövik. Tehát fedezd a társaidat emddig kell! Hogyha a küldetés végére legalább hatan megmenekültök, akkor meg van az utolsó medál is! Az elején, ha meghal valaki, akkor ki van írva, hogy 9-ből hányam vagytok még. Hat alá ne menjen! Amikor berobbantod az ajtót, akkor a két katona veled megy, próbáld egy darabig életben tartani őket!

BRONZE STAR

(Az Easy fokozat teljesítéséért járó medál)

Easy fokozaton teljesítsd a játékot! Ha kész, akkor a szogálataidért megkapod a bronz medált!

SILVER STAR

(A Medium fokozat teljesítéséért járó medál)

Medium fokozaton teljesítsd a játékot! Ha megvagy, akkor a nyugati hadszíntéren tanúsított bátorságodért megkapod az ezüst medált!

DISTINGUISHED SERVICE CROSS

(A Hard fokozat teljesítéséért járó medál)

Hard fokozaton teljesítsd a játékot, és dobozolhatod a medált! Aki ezt a medált megszerzi, az jó FPS rutinra tehet szert! Jómagam minden medált megszereztem ezen az egyen kívül! Onnan tudom a nevét, hogy olvastam róla. A Sniper’s Last Stand pálya Hardon, k&i

 
<[HSE]> Server
 
Server Monitors
 
Game Test
 
HUN Project
 
<[HSE]> Cheat Movie
 
Társoldalak
 
Google PageRank
 
Geo Visitors Map
  
<[HSE]> Chat
 
Szavazás
Melyik játékmód a kedvenced?

FT
TDM
FFA
OBJ
CTF
CTF/FT
SNIPER ONLY
ONLY RIFLE
ALL WEAPONS
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Naptár
2021. Október
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot